Nutriční hodnoty (Pařez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 898 kJ / 3 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,15 g |
Tuky | 190,64 g |
– nasycené | 21,48 g |
– nenasycené | 152,90 g |
–– mononenasycené | 108,00 g |
–– polynenasycené | 44,90 g |
––– omega 3 | 12,66 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 445,10 g |
– cukry | 253,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
240 g 240 g moučkového cukru | Cukr bílý | 240 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 necelý prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku | Kakao prášek | 30 g |
1 1 zakysanou smetanu | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 šlehačka ke šlehání | Šlehačka 35% | |
ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
modelovací hmota | Fondán |