Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pařez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 898 kJ /
3 800 kcal
Bílkoviny68,87 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,15 g
Tuky190,64 g
– nasycené21,48 g
– nenasycené152,90 g
–– mononenasycené108,00 g
–– polynenasycené44,90 g
––– omega 312,66 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 524 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy445,10 g
– cukry253,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g moučkového cukru Cukr bílý 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 necelý prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku Kakao prášek 30 g
1 1 zakysanou smetanu Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 šlehačka ke šlehání Šlehačka 35%
ztužovač Ztužovač šlehačky
vanilkový cukr Cukr vanilkový
marmeláda Marmeláda jahodová
čokoláda Čokoláda mléčná 30%
modelovací hmota Fondán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.