Nutriční hodnoty (Přesnídávka jablečná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 748 kJ / 3 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,32 g |
Tuky | 8,91 g |
– nasycené | 2,99 g |
– nenasycené | 3,91 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 3,58 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 65,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 818,00 g |
– cukry | 733,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 2500 g |
0,5 kg 0,5 kg cukru | Cukr bílý | 500 g |
1,25 l 1,25 l vody | Voda | 1250 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |