Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přesnídávka jablečná)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 748 kJ /
3 525 kcal
Bílkoviny10,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,32 g
Tuky8,91 g
– nasycené2,99 g
– nenasycené3,91 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené3,58 g
––– omega 30,67 g
Vláknina65,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy818,00 g
– cukry733,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg jablek Jablko čerstvé 2500 g
0,5 kg 0,5 kg cukru Cukr bílý 500 g
1,25 l 1,25 l vody Voda 1250 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.