Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s rukolou, hráškem a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 193 kJ /
285 kcal
Bílkoviny18,67 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky3,17 g
– nasycené1,41 g
– nenasycené1,25 g
–– mononenasycené0,67 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,01 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy40,87 g
– cukry16,87 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 až 3 kusy větších brambor Brambor zimní 100 g
hrst hrst čerstvé rukoly Rukola čerstvá
asi 100 g 100 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 100 g
1 1 až 2 lžíce olivového oleje Olej olivový
trochu trochu hroznového vína Hroznové víno čerstvé
asi 100 g 100 g Nivy, nebo jakýkoliv typ plesnivého sýru
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
červená paprika Paprika červená čerstvá
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.