Nutriční hodnoty (Brambory s rukolou, hráškem a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 3,17 g |
– nasycené | 1,41 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 40,87 g |
– cukry | 16,87 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 až 3 kusy větších brambor | Brambor zimní | 100 g |
hrst hrst čerstvé rukoly | Rukola čerstvá | |
asi 100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
1 1 až 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
trochu trochu hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
asi 100 g 100 g Nivy, nebo jakýkoliv typ plesnivého sýru | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |