Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená mrkev s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 407 kJ /
814 kcal
Bílkoviny59,34 g
– z toho živočišné bílkoviny51,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,01 g
Tuky37,97 g
– nasycené19,74 g
– nenasycené14,97 g
–– mononenasycené12,76 g
–– polynenasycené2,21 g
––– omega 30,21 g
Vláknina14,05 g
Cholesterol 244 mg
Sodík 395 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy52,95 g
– cukry20,05 g
––– laktóza2,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 středních mrkví Mrkev čerstvá 300 g
100-200 ml 100-200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 150 ml
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 špetka 1 špetka strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý
sůl Sůl mořská
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g vepřové plece Vepřová plec 250 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.