Nutriční hodnoty (Vepřový guláš na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 555 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,68 g |
Tuky | 26,30 g |
– nasycené | 6,71 g |
– nenasycené | 12,95 g |
–– mononenasycené | 11,09 g |
–– polynenasycené | 1,86 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 19,28 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 49,40 g |
– cukry | 39,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového plecka | Vepřová plec | 600 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
200 g 200 g mražených žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1/2 litru 1/2 litru světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 500 ml |
1 1 velká lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3 3 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 plátky 3 plátky sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | |
olej | Olej řepkový | |
houbové koření | Provensálské koření | |
Podravka | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská |