Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (DIA jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 554 kJ /
4 195 kcal
Bílkoviny72,88 g
– z toho živočišné bílkoviny18,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,50 g
Tuky174,72 g
– nasycené43,89 g
– nenasycené121,50 g
–– mononenasycené81,47 g
–– polynenasycené40,03 g
––– omega 32,83 g
Vláknina42,76 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 685 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy561,47 g
– cukry104,80 g
––– laktóza1,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
8 tablet 8 tablet Sacharinu E954 - Sacharin a jeho soli
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinky Puding v prášku 96 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.