Nutriční hodnoty (DIA jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 554 kJ / 4 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
Tuky | 174,72 g |
– nasycené | 43,89 g |
– nenasycené | 121,50 g |
–– mononenasycené | 81,47 g |
–– polynenasycené | 40,03 g |
––– omega 3 | 2,83 g |
Vláknina | 42,76 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 685 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 561,47 g |
– cukry | 104,80 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
8 tablet 8 tablet Sacharinu | E954 - Sacharin a jeho soli | |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinky | Puding v prášku | 96 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |