Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 245 kJ /
1 254 kcal
Bílkoviny93,44 g
– z toho živočišné bílkoviny84,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,84 g
Tuky65,89 g
– nasycené22,76 g
– nenasycené35,49 g
–– mononenasycené26,60 g
–– polynenasycené8,90 g
––– omega 30,66 g
Vláknina12,63 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 4,91 g
Sůl12,20 g
Sacharidy67,78 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2,5 dl 2,5 dl vody Voda 250 ml
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře Pepř černý 1.25 g
2 2 cibule (středně velké) Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce tmavé sojové omáčky Sójová omáčka Shoyu 15 ml
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 22.5 ml
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.