Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 646 kJ /
633 kcal
Bílkoviny98,40 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky13,70 g
– nasycené2,17 g
– nenasycené5,72 g
–– mononenasycené3,53 g
–– polynenasycené2,19 g
––– omega 30,10 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 492 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy27,90 g
– cukry4,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mletý kmín Kmín mletý
kousek kousek Masoxu Bujón hovězí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.