Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buši slezinková)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 693 kJ /
405 kcal
Bílkoviny2,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,93 g
Tuky37,46 g
– nasycené18,11 g
– nenasycené18,86 g
–– mononenasycené15,06 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 30,04 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,42 g
– cukry8,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks vepřových slezin (400 g) lze i hovězí úměrné váhy Slezina vepřová
sůl Sůl mořská
2 ks 2 ks cibule Cibule čerstvá 138 g
1 1 Masox Bujón hovězí
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla Sádlo vepřové 37.5 g
pepř Pepř černý
polohrubá mouka na zahuštění Mouka pšeničná polohrubá
koření Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.