Nutriční hodnoty (Buši slezinková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 693 kJ / 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 37,46 g |
– nasycené | 18,11 g |
– nenasycené | 18,86 g |
–– mononenasycené | 15,06 g |
–– polynenasycené | 3,81 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,42 g |
– cukry | 8,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks vepřových slezin (400 g) lze i hovězí úměrné váhy | Slezina vepřová | |
sůl | Sůl mořská | |
2 ks 2 ks cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
1 1 Masox | Bujón hovězí | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |
pepř | Pepř černý | |
polohrubá mouka na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá | |
koření | Pepř černý |