Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Všehochuť z hovězího masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie15 970 kJ /
3 817 kcal
Bílkoviny239,81 g
– z toho živočišné bílkoviny220,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,78 g
Tuky242,74 g
– nasycené95,69 g
– nenasycené143,17 g
–– mononenasycené120,38 g
–– polynenasycené22,79 g
––– omega 32,26 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 635 mg
Sodík 3,74 g
Sůl9,26 g
Sacharidy123,89 g
– cukry16,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mouky (i méně) Mouka pšeničná hladká 100 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
900 g 900 g libových hovězích řízků Kuře prso 900 g
1/4 šálku 1/4 šálku olivového oleje Olej olivový 62.5 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 česnek Česnek čerstvý 70 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 šálky 2 šálky hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 šálek 1 šálek červeného vína Víno červené suché 250 ml
1 lžička 1 lžička sušených bylinek Petržel nať sušená
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 2 cukety Cuketa čerstvá 200 g
1 1 brambor Brambor zimní 50 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.