Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč z křehkého jogurtového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 883 kJ /
4 513 kcal
Bílkoviny81,86 g
– z toho živočišné bílkoviny16,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,46 g
Tuky177,78 g
– nasycené87,56 g
– nenasycené80,28 g
–– mononenasycené51,38 g
–– polynenasycené28,90 g
––– omega 33,37 g
Vláknina38,04 g
Cholesterol 654 mg
Sodík 313 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy627,40 g
– cukry289,64 g
––– laktóza7,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hladke mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
125 ml 125 ml bileho jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 125 ml
150 g 150 g masla Máslo kravské 150 g
1 1 prasek do peciva Kypřící prášek 12 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 citron (kura i stava) Citrón čerstvý 90 g
1 1 pomeranc (kura i stava) Pomeranč čerstvý
4 4 jablka (vetsi) Jablko čerstvé 600 g
2 lzice 2 lzice orechu (nahrubo nasekanych) Vlašské ořechy 30 g
2 lzice 2 lzice mandli (nahrubo nasekanych) Mandle neloupané 30 g
spetka spetka soli Sůl mořská
mouckovy cukr (na posypani) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.