Nutriční hodnoty (Jablečný koláč z křehkého jogurtového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 883 kJ / 4 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,46 g |
Tuky | 177,78 g |
– nasycené | 87,56 g |
– nenasycené | 80,28 g |
–– mononenasycené | 51,38 g |
–– polynenasycené | 28,90 g |
––– omega 3 | 3,37 g |
Vláknina | 38,04 g |
Cholesterol | 654 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 627,40 g |
– cukry | 289,64 g |
––– laktóza | 7,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hladke mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
125 ml 125 ml bileho jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
150 g 150 g masla | Máslo kravské | 150 g |
1 1 prasek do peciva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 citron (kura i stava) | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 pomeranc (kura i stava) | Pomeranč čerstvý | |
4 4 jablka (vetsi) | Jablko čerstvé | 600 g |
2 lzice 2 lzice orechu (nahrubo nasekanych) | Vlašské ořechy | 30 g |
2 lzice 2 lzice mandli (nahrubo nasekanych) | Mandle neloupané | 30 g |
spetka spetka soli | Sůl mořská | |
mouckovy cukr (na posypani) | Cukr bílý |