Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové nebo hovězí maso v kapustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 651 kJ /
2 307 kcal
Bílkoviny124,76 g
– z toho živočišné bílkoviny110,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,91 g
Tuky172,81 g
– nasycené80,06 g
– nenasycené86,72 g
–– mononenasycené72,92 g
–– polynenasycené13,80 g
––– omega 30,25 g
Vláknina21,27 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,50 g
Sacharidy54,20 g
– cukry16,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (nebo hovězího) Vepřová kýta 500 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 10.5 g
500 g 500 g mražené kapusty Kapusta hlávková čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 20 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.