Nutriční hodnoty (Vepřové nebo hovězí maso v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 651 kJ / 2 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,91 g |
Tuky | 172,81 g |
– nasycené | 80,06 g |
– nenasycené | 86,72 g |
–– mononenasycené | 72,92 g |
–– polynenasycené | 13,80 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 21,27 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 54,20 g |
– cukry | 16,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa (nebo hovězího) | Vepřová kýta | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 10.5 g |
500 g 500 g mražené kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |