Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výtečná klobása na pečení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 186 kJ /
4 586 kcal
Bílkoviny674,70 g
– z toho živočišné bílkoviny662,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,40 g
Tuky176,00 g
– nasycené45,59 g
– nenasycené86,40 g
–– mononenasycené71,67 g
–– polynenasycené14,73 g
––– omega 30,97 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 1,95 g
Sodík 19,47 g
Sůl37,00 g
Sacharidy68,00 g
– cukry26,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,4 kg 0,4 kg hovězí přední krk je nejlepší Hovězí plec 400.0000059604645 g
2,2 kg 2,2 kg vepřová plec bez kosti nebo výřez ne moc tučný Vepřová plec 2200.000047683716 g
0,7 kg 0,7 kg uzené krkovičky nebo boku Vepřová krkovice uzená 699.999988079071 g
10 dkg 10 dkg ale raději podle vlastní chuti česneku Česnek čerstvý 100 g
2 dkg 2 dkg soli Sůl mořská 20 g
2 dkg 2 dkg rychlosoli Rychlosůl 20 g
4 dkg 4 dkg sladké papriky Paprika červená sušená 40 g
2 dkg 2 dkg pepře Pepř černý 20 g
0,4 l 0,4 l ledové vody Voda 400.0000059604645 ml
vepřová střeva dle potřeby
špejle
sádlo na pečení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.