Nutriční hodnoty (Výtečná klobása na pečení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 186 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 674,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 662,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,40 g |
Tuky | 176,00 g |
– nasycené | 45,59 g |
– nenasycené | 86,40 g |
–– mononenasycené | 71,67 g |
–– polynenasycené | 14,73 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 19,47 g |
Sůl | 37,00 g |
Sacharidy | 68,00 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,4 kg 0,4 kg hovězí přední krk je nejlepší | Hovězí plec | 400.0000059604645 g |
2,2 kg 2,2 kg vepřová plec bez kosti nebo výřez ne moc tučný | Vepřová plec | 2200.000047683716 g |
0,7 kg 0,7 kg uzené krkovičky nebo boku | Vepřová krkovice uzená | 699.999988079071 g |
10 dkg 10 dkg ale raději podle vlastní chuti česneku | Česnek čerstvý | 100 g |
2 dkg 2 dkg soli | Sůl mořská | 20 g |
2 dkg 2 dkg rychlosoli | Rychlosůl | 20 g |
4 dkg 4 dkg sladké papriky | Paprika červená sušená | 40 g |
2 dkg 2 dkg pepře | Pepř černý | 20 g |
0,4 l 0,4 l ledové vody | Voda | 400.0000059604645 ml |
vepřová střeva dle potřeby | ||
špejle | ||
sádlo na pečení | Sádlo vepřové |