Nutriční hodnoty (Velikonoční beránek (hrnkový))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 16 856 kJ / 4 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,88 g |
Tuky | 50,30 g |
– nasycené | 11,60 g |
– nenasycené | 25,00 g |
–– mononenasycené | 15,25 g |
–– polynenasycené | 9,75 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 769,35 g |
– cukry | 331,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 625 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání 31-33 % (200 g) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná |