Nutriční hodnoty (Čočka s párkem, volské oko a okurka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 065 kJ / 3 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 121,61 g |
Tuky | 153,95 g |
– nasycené | 71,26 g |
– nenasycené | 73,18 g |
–– mononenasycené | 43,33 g |
–– polynenasycené | 29,85 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 97,27 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,24 g |
Sacharidy | 245,05 g |
– cukry | 14,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 500 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
majoránka (na dochucení) | Majoránka sušená | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 párky (klobásky) | Párek vepřový | 320 g |
hladká mouka (asi 3 lžíce) | Mouka pšeničná hladká |