Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček plněný mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 549 kJ /
7 301 kcal
Bílkoviny352,36 g
– z toho živočišné bílkoviny350,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky650,42 g
– nasycené172,73 g
– nenasycené345,81 g
–– mononenasycené280,95 g
–– polynenasycené64,86 g
––– omega 32,86 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 1,45 g
Sůl2,54 g
Sacharidy9,10 g
– cukry0,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg bůčku Vepřový bok 2000 g
300 - 350 g 300 - 350 g mletého masa Vepřový ořez 325 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 kávové lžičky hořčice s feferóny Hořčice dijonská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
špetku špetku mletý kmín Kmín mletý
1/2 1/2 kávové lžičky sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
trochu trochu nasekané zelené petrželky Petržel nať čerstvá
špetku špetku koření 7 pepřů Pepř barevný mletý
sůl Sůl mořská
trochu trochu strouhanky na zahuštění Strouhanka pšeničná
3 stroužky 3 stroužky česneku rozmačkaného na potření Česnek čerstvý 21 g
trochu trochu soli Sůl mořská
hořčice s feferóny na potření Hořčice dijonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.