Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčkové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie8 004 kJ /
1 913 kcal
Bílkoviny38,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,50 g
Tuky4,10 g
– nasycené1,70 g
– nenasycené1,20 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,05 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy422,50 g
– cukry35,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky rýže Rýže bílá 500 g
1 hrnek 1 hrnek (na kostky) nakrájené uzeniny Párek vepřový
1 hrnek 1 hrnek nakrájené cibule Cibule čerstvá 250 g
1 hrnek 1 hrnek nakrájené papriky Paprika červená čerstvá
1 1 zeleninový bujon Knorr Bujón zeleninový
2,5 hrnku 2,5 hrnku vody Voda 625 ml
sůl Sůl mořská
kečup Kečup sladký
vepřová konzerva Vepřové maso sterilované
konzerva hrášku Hrášek zelený sterilovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.