Nutriční hodnoty (Hrníčkové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 8 004 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 4,10 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 422,50 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky rýže | Rýže bílá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek (na kostky) nakrájené uzeniny | Párek vepřový | |
1 hrnek 1 hrnek nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek nakrájené papriky | Paprika červená čerstvá | |
1 1 zeleninový bujon Knorr | Bujón zeleninový | |
2,5 hrnku 2,5 hrnku vody | Voda | 625 ml |
sůl | Sůl mořská | |
kečup | Kečup sladký | |
vepřová konzerva | Vepřové maso sterilované | |
konzerva hrášku | Hrášek zelený sterilovaný |