Nutriční hodnoty (Vepřové maso se žampiony a banánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 139 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 19,60 g |
– nasycené | 12,48 g |
– nenasycené | 6,34 g |
–– mononenasycené | 5,64 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,48 g |
– cukry | 4,88 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové řízky z kýty | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
1 dcl 1 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
olej | Olej řepkový | |
1 1 banán(nemusí být) | ||
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných žampionů | Žampion zavařený |