Nutriční hodnoty (Krůtí pivní guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 186,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,69 g |
Tuky | 9,81 g |
– nasycené | 2,79 g |
– nenasycené | 5,63 g |
–– mononenasycené | 3,43 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 1,52 g |
Vláknina | 16,83 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 40,25 g |
– cukry | 20,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g krůtích prsou (můžou být i křehčená) | Krůta prsa bez kůže | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 PL 2 PL mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 20 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 sklenku piva cca 3 dcl | Pivo světlé 10ᵒ | |
1 1 rajský protlak malý | Protlak rajčatový | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce provensálského koření | Provensálské koření | 7.5 g |
olej | Olej řepkový | |
mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Podravka nebo Masox | Kořenící směs sypká |