Nutriční hodnoty (Ovocný salát se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 729 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 1,44 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 10,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 31,98 g |
– cukry | 20,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 ananasu | Ananas zavařený | |
3 3 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
med (nebo cukr na oslazení) | Med nepasterovaný |