Nutriční hodnoty (Debrecínsko - znojemská vepřová plec s vejci.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 242 kJ / 1 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 216,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 57,69 g |
– nasycené | 14,08 g |
– nenasycené | 28,30 g |
–– mononenasycené | 23,97 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 22,30 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového plecka (popros řezníka a nech si uříznout váleček) | Vepřová plec | 1000 g |
1 1 debrecínský párek | Párek vepřový | |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 vejce (vařená natvrdo a oloupaná) | Vejce slepičí | 140 g |
sardelová pasta | Sardelová pasta | |
1 lžičku 1 lžičku plnotučné hořčice(podle chuti lze přidat) | ||
1 1 cibule (velká nebo 2 střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo (pod cibuli, ale i olej to snese) | Sádlo vepřové | |
Sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
šlehačka (kdo má rád nebo chce změnu) | Šlehačka 35% |