Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Debrecínsko - znojemská vepřová plec s vejci.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 242 kJ /
1 492 kcal
Bílkoviny219,64 g
– z toho živočišné bílkoviny216,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky57,69 g
– nasycené14,08 g
– nenasycené28,30 g
–– mononenasycené23,97 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,28 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 705 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy22,30 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového plecka (popros řezníka a nech si uříznout váleček) Vepřová plec 1000 g
1 1 debrecínský párek Párek vepřový
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 vejce (vařená natvrdo a oloupaná) Vejce slepičí 140 g
sardelová pasta Sardelová pasta
1 lžičku 1 lžičku plnotučné hořčice(podle chuti lze přidat)
1 1 cibule (velká nebo 2 střední) Cibule čerstvá 70 g
sádlo (pod cibuli, ale i olej to snese) Sádlo vepřové
Sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
šlehačka (kdo má rád nebo chce změnu) Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.