Nutriční hodnoty (Paprikové lusky, smažené, plněné balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 427 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 45,12 g |
– nasycené | 23,14 g |
– nenasycené | 16,15 g |
–– mononenasycené | 13,85 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 4,80 g |
Sůl | 11,92 g |
Sacharidy | 3,65 g |
– cukry | 2,25 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
150 g 150 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 KL 1/2 KL Saren sůl | Sůl mořská | 4 g |
strouhanka jemná | Strouhanka pšeničná | |
mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
mikrotenová kapsa | ||
tuk nebo olej na smažení | Margarín |