Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v zeleninové (brokolice, celer, petržel, mrkev) omáčce s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,49 g |
Tuky | 12,64 g |
– nasycené | 5,56 g |
– nenasycené | 6,09 g |
–– mononenasycené | 3,25 g |
–– polynenasycené | 2,84 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 43,42 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 48,94 g |
– cukry | 17,66 g |
––– laktóza | 4,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 malý celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2-3 2-3 střední mrkvičky | Baby karotka | |
150-200 g 150-200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 175 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření na kuře | Grilovací koření | |
libeček | Libeček čerstvý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
100 ml 100 ml jogurtu (nebo 100 g taveného sýra) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |