Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v zeleninové (brokolice, celer, petržel, mrkev) omáčce s těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 982 kJ /
952 kcal
Bílkoviny143,29 g
– z toho živočišné bílkoviny122,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,49 g
Tuky12,64 g
– nasycené5,56 g
– nenasycené6,09 g
–– mononenasycené3,25 g
–– polynenasycené2,84 g
––– omega 30,96 g
Vláknina43,42 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,76 g
Sacharidy48,94 g
– cukry17,66 g
––– laktóza4,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 1 česnek Česnek čerstvý 70 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 malý celer Celer bulva čerstvá 540 g
2-3 2-3 střední mrkvičky Baby karotka
150-200 g 150-200 g brokolice Brokolice čerstvá 175 g
kousek kousek másla Máslo kravské
1 kostka 1 kostka bujónu Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření na kuře Grilovací koření
libeček Libeček čerstvý
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
100 ml 100 ml jogurtu (nebo 100 g taveného sýra) Jogurt kravský bílý 3,5% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.