Nutriční hodnoty (Kodoš kášo / Vepřová krev na cibulce /)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,07 g |
Tuky | 2,40 g |
– nasycené | 0,73 g |
– nenasycené | 1,16 g |
–– mononenasycené | 0,47 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 65,35 g |
– cukry | 10,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 l 0,5 l vepřové krve(U nás kupuji v prodejně firmy Rabit) | ||
2 2 rohlíky na kostičky nakrájené a opečené | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
100 g 100 g i více škvařeného sádla(nejlépe vnitřního) | ||
šálek šálek krup uvařených v osolené vodě | Kroupy ječné | |
1-2 1-2 velké cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mleté nové koření | Nové koření mleté | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená |