Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kodoš kášo / Vepřová krev na cibulce /)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 411 kJ /
337 kcal
Bílkoviny10,07 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,07 g
Tuky2,40 g
– nasycené0,73 g
– nenasycené1,16 g
–– mononenasycené0,47 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,15 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy65,35 g
– cukry10,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 l 0,5 l vepřové krve(U nás kupuji v prodejně firmy Rabit)
2 2 rohlíky na kostičky nakrájené a opečené Rohlík pšeničný bílý 86 g
100 g 100 g i více škvařeného sádla(nejlépe vnitřního)
šálek šálek krup uvařených v osolené vodě Kroupy ječné
1-2 1-2 velké cibule Cibule čerstvá 105 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mleté nové koření Nové koření mleté
mletý kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.