Nutriční hodnoty (Kuřecí játra zapečená na bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 267 kJ / 1 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,50 g |
Tuky | 48,32 g |
– nasycené | 13,00 g |
– nenasycené | 21,74 g |
–– mononenasycené | 16,58 g |
–– polynenasycené | 5,16 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 3,26 g |
Sodík | 685 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 81,60 g |
– cukry | 8,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 gr 500 gr kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín | |
koření Adžika na játra | Adžika | |
citronová šťáva ( trošku trošku ) | Šťáva z citrónu | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sádlo nebo máslo na vymazání pekáče | Sádlo vepřové |