Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra zapečená na bramboráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 267 kJ /
1 259 kcal
Bílkoviny119,54 g
– z toho živočišné bílkoviny110,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,50 g
Tuky48,32 g
– nasycené13,00 g
– nenasycené21,74 g
–– mononenasycené16,58 g
–– polynenasycené5,16 g
––– omega 30,11 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 3,26 g
Sodík 685 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy81,60 g
– cukry8,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 gr 500 gr kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
kmín Kmín
koření Adžika na játra Adžika
citronová šťáva ( trošku trošku ) Šťáva z citrónu
strouhanka Strouhanka pšeničná
sádlo nebo máslo na vymazání pekáče Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.