Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky se sýrovo-žampiónovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 636 kJ /
1 108 kcal
Bílkoviny140,48 g
– z toho živočišné bílkoviny136,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,02 g
Tuky43,12 g
– nasycené17,31 g
– nenasycené18,37 g
–– mononenasycené14,67 g
–– polynenasycené3,71 g
––– omega 30,15 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,18 g
Sacharidy38,82 g
– cukry10,80 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg hovězího mletého masa Hovězí ořez 500 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
sníh ze 2 2 bílků Vaječný bílek 66 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
1/2 plechovky 1/2 plechovky žampiónů Žampion čerstvý
2 2 trojúhelníky taveného sýra(šunkového) Sýr tavený
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
zeleninový bujón Bujón zeleninový
bazalka Bazalka čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu nebo rajského protlaku Kečup sladký 15 ml
kukuřičný škrob na zahuštění Škrob kukuřičný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.