Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehká vepřová játra k pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 151 kJ /
1 231 kcal
Bílkoviny196,10 g
– z toho živočišné bílkoviny194,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky27,14 g
– nasycené4,27 g
– nenasycené11,37 g
–– mononenasycené7,00 g
–– polynenasycené4,37 g
––– omega 30,20 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 3,08 g
Sodík 978 mg
Sůl3,00 g
Sacharidy50,10 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových jater Játra vepřová 1000 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 PL 2 PL octa Ocet lihový 30 ml
olej na smažení Olej řepkový
hladká mouka na obalování Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.