Nutriční hodnoty (Křehká vepřová játra k pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 151 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 194,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 27,14 g |
– nasycené | 4,27 g |
– nenasycené | 11,37 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 4,37 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 50,10 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 PL 2 PL octa | Ocet lihový | 30 ml |
olej na smažení | Olej řepkový | |
hladká mouka na obalování | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |