Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nádivka velikonoční)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 111 kJ /
3 134 kcal
Bílkoviny228,64 g
– z toho živočišné bílkoviny228,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky244,08 g
– nasycené60,30 g
– nenasycené154,80 g
–– mononenasycené112,04 g
–– polynenasycené42,76 g
––– omega 32,88 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 7,98 g
Sůl18,43 g
Sacharidy5,60 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g uzeného masa (množství podle chuti) Vepřová plec uzená 800 g
10 10 housek Houska pšeničná
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
250 g 250 g Hery (nebo másla) Margarín 250 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
mletý zázvor Zázvor sušený mletý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
muškátový květ Muškát květ sušený
mladé kopřivy Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
vývar z uzeného masa Vývar masový
tuk na vymazání pekáčku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.