Nutriční hodnoty (Palačinky s jablky a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 493 kJ / 2 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
Tuky | 34,16 g |
– nasycené | 14,58 g |
– nenasycené | 13,36 g |
–– mononenasycené | 9,94 g |
–– polynenasycené | 3,42 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 399,40 g |
– cukry | 183,00 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
tvaroh | Tvaroh polotučný | |
skořice | Skořice ceylonská |