Nutriční hodnoty (Petina žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 756 kJ / 2 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,00 g |
Tuky | 17,43 g |
– nasycené | 5,26 g |
– nenasycené | 8,64 g |
–– mononenasycené | 3,28 g |
–– polynenasycené | 5,36 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 42,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,69 g |
Sůl | 11,29 g |
Sacharidy | 456,75 g |
– cukry | 67,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 15 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 645 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
máslo | Máslo kravské | |
tvaroh | Tvaroh polotučný | |
rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
jahody | Jahody čerstvé | |
cukr moučka | Cukr bílý |