Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 072 kJ / 6 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,10 g |
Tuky | 389,59 g |
– nasycené | 208,03 g |
– nenasycené | 154,40 g |
–– mononenasycené | 105,92 g |
–– polynenasycené | 48,48 g |
––– omega 3 | 7,96 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 2,36 g |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 643,46 g |
– cukry | 453,51 g |
––– laktóza | 25,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
30 g 30 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 30 g |
75 g 75 g jader vlašských ořechů já měla lískové | Vlašské ořechy | 75 g |
8 plátků 8 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
300 g 300 g vanikového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
400 ml 400 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
200 ml 200 ml jablečné štávy | Šťáva z jablka | 200 ml |
1 sáček 1 sáček dortového želé | Želatina cukrářská |