Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 072 kJ /
6 709 kcal
Bílkoviny99,98 g
– z toho živočišné bílkoviny62,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,10 g
Tuky389,59 g
– nasycené208,03 g
– nenasycené154,40 g
–– mononenasycené105,92 g
–– polynenasycené48,48 g
––– omega 37,96 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 2,36 g
Sodík 731 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy643,46 g
– cukry453,51 g
––– laktóza25,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
sůl Sůl mořská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 10 g
30 g 30 g škrobové moučky Bramborový škrob 30 g
75 g 75 g jader vlašských ořechů já měla lískové Vlašské ořechy 75 g
8 plátků 8 plátků želatiny Želatina vepřová
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
300 g 300 g vanikového jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
400 ml 400 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
200 ml 200 ml jablečné štávy Šťáva z jablka 200 ml
1 sáček 1 sáček dortového želé Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.