Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 774 kJ /
1 619 kcal
Bílkoviny68,79 g
– z toho živočišné bílkoviny33,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,04 g
Tuky24,36 g
– nasycené13,80 g
– nenasycené8,53 g
–– mononenasycené7,50 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,23 g
Vláknina40,96 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,75 g
Sacharidy261,45 g
– cukry26,23 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg syrových brambor Brambor zimní 1500 g
4 4 vepřové řízky Vepřová kýta
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
150 g 150 g sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.