Nutriční hodnoty (Zapečené maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 774 kJ / 1 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,04 g |
Tuky | 24,36 g |
– nasycené | 13,80 g |
– nenasycené | 8,53 g |
–– mononenasycené | 7,50 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 40,96 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 261,45 g |
– cukry | 26,23 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1500 g |
4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |