Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 791 kJ /
2 101 kcal
Bílkoviny38,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,98 g
Tuky86,94 g
– nasycené41,22 g
– nenasycené43,03 g
–– mononenasycené36,49 g
–– polynenasycené6,55 g
––– omega 30,25 g
Vláknina39,72 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,00 g
Sacharidy271,30 g
– cukry39,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
4 porce 4 porce rybího filé Treska filet
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
3 3 –4 žampiony Žampion čerstvý
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.