Nutriční hodnoty (Filé po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 791 kJ / 2 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,98 g |
Tuky | 86,94 g |
– nasycené | 41,22 g |
– nenasycené | 43,03 g |
–– mononenasycené | 36,49 g |
–– polynenasycené | 6,55 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 39,72 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 271,30 g |
– cukry | 39,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
3 3 –4 žampiony | Žampion čerstvý | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
olej | Olej řepkový |