Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra Monte Negro)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 061 kJ /
2 883 kcal
Bílkoviny91,89 g
– z toho živočišné bílkoviny89,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,64 g
Tuky251,25 g
– nasycené75,80 g
– nenasycené163,20 g
–– mononenasycené125,18 g
–– polynenasycené38,02 g
––– omega 38,35 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 2,77 g
Sůl6,90 g
Sacharidy30,75 g
– cukry5,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežích jater Játra kuřecí 500 g
0,2 l 0,2 l červeného vína Víno červené suché 200.00000298023224 ml
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
0,1 l 0,1 l oleje Olej řepkový 100.00000149011612 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.