Nutriční hodnoty (Bábovka Ekvádor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 189 kJ / 6 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 88,90 g |
Tuky | 288,98 g |
– nasycené | 25,59 g |
– nenasycené | 242,47 g |
–– mononenasycené | 167,55 g |
–– polynenasycené | 74,92 g |
––– omega 3 | 21,45 g |
Vláknina | 26,15 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 846,40 g |
– cukry | 311,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pomerančové šťávy z čerstvě vymačkaných pomerančů | Šťáva z pomeranče | 250 ml |
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 100 g |
trochu trochu sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |