Nutriční hodnoty (Kuřecí řezanka s bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 762 kJ / 1 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,94 g |
Tuky | 28,16 g |
– nasycené | 6,47 g |
– nenasycené | 12,35 g |
–– mononenasycené | 9,80 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 39,86 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 260,15 g |
– cukry | 15,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
3 - 4 3 - 4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
7 stroužků 7 stroužků česneku i více | Česnek čerstvý | 49 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
4 4 stehenní (prsní) kuřecí řízky | Kuře prso | |
sůl | Sůl mořská | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 lečo | Zelenina směs sterilovaná |