Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí řezanka s bramboráky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 762 kJ /
1 616 kcal
Bílkoviny63,32 g
– z toho živočišné bílkoviny30,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,94 g
Tuky28,16 g
– nasycené6,47 g
– nenasycené12,35 g
–– mononenasycené9,80 g
–– polynenasycené2,55 g
––– omega 30,25 g
Vláknina39,86 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 448 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy260,15 g
– cukry15,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
3 - 4 3 - 4 vejce Vejce slepičí 245 g
7 stroužků 7 stroužků česneku i více Česnek čerstvý 49 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
4 4 stehenní (prsní) kuřecí řízky Kuře prso
sůl Sůl mořská
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
1 1 lečo Zelenina směs sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.