Nutriční hodnoty (Topinky k pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 950 kJ / 2 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 209,78 g |
– nasycené | 123,92 g |
– nenasycené | 77,45 g |
–– mononenasycené | 67,47 g |
–– polynenasycené | 9,98 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 802 mg |
Sodík | 6,00 g |
Sůl | 15,21 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 11,90 g |
––– laktóza | 12,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g pivního sýru - Olomoucké tyčinky | Pivní sýr | 100 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
100 g 100 g zralý Hermelín | Hermelín | 100 g |
100 g 100 g Eidam nebo uzeného bloku | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
50 g 50 g Romadúru | Romadur 40 % t. v s. | 50 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sklenka sklenka světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
asi 8 8 krajíčků chleba | Chléb pšeničný kváskový |