Nutriční hodnoty (Brémský velikonoční chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 882 kJ / 4 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,88 g |
Tuky | 205,80 g |
– nasycené | 111,59 g |
– nenasycené | 90,58 g |
–– mononenasycené | 69,93 g |
–– polynenasycené | 20,65 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 467,73 g |
– cukry | 179,08 g |
––– laktóza | 7,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
370 g 370 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 370 g |
35 g 35 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 35 g |
50 g 50 g cukr krupice | Cukr bílý | 50 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
75 g 75 g nasekaných mandlí | Mandle loupané | 75 g |
125 g 125 g kandované citronové kůry | Citronová kůra kandovaná | 125 g |
1 1 citron (šťáva a kůra) | Citrón čerstvý | 90 g |
25 g 25 g práškového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |