Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polská velikonoční bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 110 kJ /
3 133 kcal
Bílkoviny61,09 g
– z toho živočišné bílkoviny31,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,50 g
Tuky179,28 g
– nasycené105,37 g
– nenasycené64,25 g
–– mononenasycené57,33 g
–– polynenasycené6,92 g
––– omega 30,65 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,76 g
Sacharidy311,16 g
– cukry130,06 g
––– laktóza7,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
15 g 15 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 15 g
60 g 60 g cukr krupice Cukr bílý 60 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
pomerančová kůra Pomerančová kůra čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
185 g 185 g másla Máslo kravské 185 g
75 g 75 g rozinek Rozinky 75 g
tuk Margarín
strouhanka Strouhanka pšeničná
250 250 moučkového cukru Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
vlašské ořechy Vlašské ořechy
kandované třešně (a podobně) Třešně kandované

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.