Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarské langoše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie37 204 kJ /
8 892 kcal
Bílkoviny85,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny85,25 g
Tuky713,60 g
– nasycené296,93 g
– nenasycené386,53 g
–– mononenasycené295,48 g
–– polynenasycené91,05 g
––– omega 32,11 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy520,10 g
– cukry36,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 g 25 g droždí Droždí pekařské lisované 25 g
3 dl 3 dl vlažné vody Voda 300 ml
1 1 velká vařená nastrouhaná brambora Brambor zimní 50 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
7 dl 7 dl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 700 g
1 dl 1 dl mouky k upečení Mouka pšeničná hladká
7 dl 7 dl fritovacího oleje bez příchuti Olej palmový 700 ml
Zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
Červená cibule nasekaná na jemno Cibule červená čerstvá
Kaviár Kaviár černý solený
Krevety Krevety loupané
Česnekové máslo Máslo kravské
Sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
Pesto (směs parmezánu, česneku, olivového oleje, piniových oříšků a bazalky) Piniové ořechy
Červená cibule Cibule červená čerstvá
Chilli Chilli paprička sušená
Feta sýr Sýr feta

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.