Nutriční hodnoty (Drůbeží játra se žampiony na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 444 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
Tuky | 21,40 g |
– nasycené | 10,87 g |
– nenasycené | 10,15 g |
–– mononenasycené | 3,73 g |
–– polynenasycené | 6,41 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,06 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 884 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 22,38 g |
– cukry | 11,81 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
balíček balíček drůbežích jater | Játra kuřecí | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
konzerva konzerva žampionů | Žampion čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
100 g 100 g drůbežího salámu | Měkký salám | 100 g |
konzerva konzerva tmavých fazolí | Fazole červená ledvina | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
Solamyl | Bramborový škrob | |
kostička kostička Masoxu | Bujón hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |