Nutriční hodnoty (Špekáčkový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 354 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 17,15 g |
– nasycené | 10,88 g |
– nenasycené | 5,01 g |
–– mononenasycené | 4,55 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 79,35 g |
– cukry | 18,55 g |
––– laktóza | 14,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 špekáčků | Špekáček | |
8 8 vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
olej | Olej řepkový | |
0,2 l 0,2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200.00000298023224 ml |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1/8 l 1/8 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá |