Nutriční hodnoty (Zimní fazolačka s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,05 g |
Tuky | 58,86 g |
– nasycené | 23,42 g |
– nenasycené | 24,02 g |
–– mononenasycené | 18,97 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 62,67 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 181,29 g |
– cukry | 22,85 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g fazolí | Fazole bílé | 300 g |
1 1 velká cibule vcelku | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 1 1 000 g masitých vepřových kostí | Kost vepřová | |
sůl | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
4-6 ks 4-6 ks vajec | Vejce slepičí | 315 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
voda | Voda | |
ocet | Ocet lihový | |
1 1 červená cibule při při servírování | Cibule červená čerstvá | 69 g |