Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zimní fazolačka s vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 689 kJ /
1 838 kcal
Bílkoviny116,71 g
– z toho živočišné bílkoviny44,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,05 g
Tuky58,86 g
– nasycené23,42 g
– nenasycené24,02 g
–– mononenasycené18,97 g
–– polynenasycené5,05 g
––– omega 30,33 g
Vláknina62,67 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 551 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy181,29 g
– cukry22,85 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g fazolí Fazole bílé 300 g
1 1 velká cibule vcelku Cibule čerstvá 70 g
cca 1 1 000 g masitých vepřových kostí Kost vepřová
sůl Sůl mořská
1 PL 1 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
4-6 ks 4-6 ks vajec Vejce slepičí 315 g
bobkový list Bobkový list sušený
voda Voda
ocet Ocet lihový
1 1 červená cibule při při servírování Cibule červená čerstvá 69 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.