Nutriční hodnoty (Plněné papriky v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 117,60 g |
– nasycené | 48,31 g |
– nenasycené | 60,33 g |
–– mononenasycené | 50,99 g |
–– polynenasycené | 9,35 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 2,52 g |
Cholesterol | 654 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,16 g |
Sacharidy | 12,50 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
100 g 100 g krájené anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |