Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné papriky v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 561 kJ /
1 568 kcal
Bílkoviny113,66 g
– z toho živočišné bílkoviny111,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky117,60 g
– nasycené48,31 g
– nenasycené60,33 g
–– mononenasycené50,99 g
–– polynenasycené9,35 g
––– omega 30,53 g
Vláknina2,52 g
Cholesterol 654 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,16 g
Sacharidy12,50 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
100 g 100 g krájené anglické slaniny Anglická slanina 100 g
4 4 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.