Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plec na žampionech se smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie7 099 kJ /
1 697 kcal
Bílkoviny170,79 g
– z toho živočišné bílkoviny168,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,63 g
Tuky99,27 g
– nasycené42,17 g
– nenasycené46,38 g
–– mononenasycené38,32 g
–– polynenasycené8,06 g
––– omega 30,74 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 637 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,41 g
Sacharidy26,91 g
– cukry13,74 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece bez kosti Vepřová plec 800 g
2 PL 2 PL sádla (oleje) Sádlo vepřové 30 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL drceného kmínu Kmín mletý 15 g
1 konzerva 1 konzerva žampionů krájených Žampion čerstvý
4 4 pikantní párky (nebo klobása) Párek vepřový
1 kelímek 1 kelímek tučné smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Podravka Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.