Nutriční hodnoty (Plec na žampionech se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 099 kJ / 1 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,63 g |
Tuky | 99,27 g |
– nasycené | 42,17 g |
– nenasycené | 46,38 g |
–– mononenasycené | 38,32 g |
–– polynenasycené | 8,06 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 637 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 26,91 g |
– cukry | 13,74 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece bez kosti | Vepřová plec | 800 g |
2 PL 2 PL sádla (oleje) | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
1 konzerva 1 konzerva žampionů krájených | Žampion čerstvý | |
4 4 pikantní párky (nebo klobása) | Párek vepřový | |
1 kelímek 1 kelímek tučné smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Podravka | Kořenící směs sypká |