Nutriční hodnoty (Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 246 kJ / 2 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 230,10 g |
– nasycené | 48,68 g |
– nenasycené | 159,69 g |
–– mononenasycené | 118,89 g |
–– polynenasycené | 40,80 g |
––– omega 3 | 5,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g masa z uzeného kolena | Vepřové koleno bez kosti uzené | 300 g |
300 g 300 g bůčku | Vepřový bok | 300 g |
lžíce lžíce staročeského koření | Provensálské koření | |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |