Nutriční hodnoty (Bavorský knedlík od Lemarti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,15 g |
Tuky | 35,48 g |
– nasycené | 13,51 g |
– nenasycené | 14,82 g |
–– mononenasycené | 12,09 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 9,08 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 39,13 g |
– cukry | 23,92 g |
––– laktóza | 12,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 housek nebo rohlíků z předešlého dne | Houska pšeničná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
6 lžic 6 lžic nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 90 g |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
1/4 litru 1/4 litru vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžice 1 lžice hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |