Nutriční hodnoty (Zapečené maso s nivovo-smetanovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 623 kJ / 2 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,84 g |
Tuky | 62,56 g |
– nasycené | 33,88 g |
– nenasycené | 22,63 g |
–– mononenasycené | 19,80 g |
–– polynenasycené | 2,83 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 34,96 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 249,20 g |
– cukry | 17,28 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (nebo kuřecího) | Vepřová kýta | 500 g |
150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
máslo | Máslo kravské |