Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené maso s nivovo-smetanovými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 623 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny168,34 g
– z toho živočišné bílkoviny137,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,84 g
Tuky62,56 g
– nasycené33,88 g
– nenasycené22,63 g
–– mononenasycené19,80 g
–– polynenasycené2,83 g
––– omega 30,60 g
Vláknina34,96 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,00 g
Sacharidy249,20 g
– cukry17,28 g
––– laktóza2,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (nebo kuřecího) Vepřová kýta 500 g
150 g 150 g nivy Niva 50% t. v s. 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.