Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z vepřového kolena)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 442 kJ /
584 kcal
Bílkoviny45,22 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky38,02 g
– nasycené9,18 g
– nenasycené17,58 g
–– mononenasycené14,03 g
–– polynenasycené3,56 g
––– omega 30,14 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 505 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy14,00 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uvařené vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
5 lžic 5 lžic majonézy Majonéza 75 g
čerstvá pažitka (k podávání) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.