Nutriční hodnoty (Pomazánka z vepřového kolena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 442 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 38,02 g |
– nasycené | 9,18 g |
– nenasycené | 17,58 g |
–– mononenasycené | 14,03 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uvařené vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
5 lžic 5 lžic majonézy | Majonéza | 75 g |
čerstvá pažitka (k podávání) | Pažitka čerstvá |