Nutriční hodnoty (Krémový velikonoční beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 223 kJ / 5 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 204,16 g |
– nasycené | 53,00 g |
– nenasycené | 134,23 g |
–– mononenasycené | 93,81 g |
–– polynenasycené | 40,42 g |
––– omega 3 | 2,72 g |
Vláknina | 7,52 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 816,27 g |
– cukry | 608,57 g |
––– laktóza | 14,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
rozinky | Rozinky | |
kandované ovoce | Citron kandovaný | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150-210 g 150-210 g krystalového cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
kakao (nebo oříšky, tresť) | Kakao prášek | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce Maizeny (Solamylu) | Škrob kukuřičný | 30 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |